Cacharel

Modeföretaget Cacharel startades 1962 i Paris, Frankrike. Jean Bosquet ägnade sin ungdom åt att sy kläder. När en av hans rosa blusar hamnade på omslaget till Elle så var succén ett faktum. Modehuset gick sedan från klarhet till klarhet och under 70-talet växte företaget explosionsartat. Bosquet anlitade L’oréal för att skapa den första parfymen med modehusets namn. Ikonen Anaïs anaïs lanserades 1978 och fick omedelbart ett enormt gensvar. I reklamkampanjen för Anaï anaïs var Kate Moss doftens ansikte utåt. Cacharel har efter succén fortsatt sin framgång på doftsidan med odödliga dofter som Lou Lou, Eden, Noa, Gloria och Amor amor.

Parfymerna är en klassiskt, eleganta damparfymer med traditionellt pudriga toner.

Idag omfattar Cacharels sortiment både kläder, accessoarer, väskor och dofter.

Dofter
Cacharels dofter kännetecknas ofta av livliga, fruktiga, blommiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både stilfulla, färgsprakande och intensiva. Här finns många omtyckta och lyxiga parfymer som älskas och bärs av kvinnor världen över. Den ljuva och feminina signaturen hos Cacharel är välkänd och passar allt från den genuint kvinnliga till den nytänkande och nyfikna kvinnan. Cacharel har tillverkat något friskare varianter av sina storsäljande dofter som exempelvis Eau d’Eden och Amor Amor Eau Fraiche.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Cacharels mest populära parfymer. I Cacharels doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
8 träffar