Britney Spears

Britney Spears föddes 1981 i Mississippi, USA. Hon är popsångerska, skådespelare och låtskrivare och har sålt mer än 100 miljoner album. Det gör Britney till en av de största artisterna i världen. En av hennes mest kända låtar är superhiten ”Baby one more time” som lanserades 1999.

Britney Spears lanserade sin första damdoft Curious 2004.

Britney Spears doftskapelser är fantasifulla och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till fantasi, saga och lekfullhet. Färgerna är klara, sensuella och detaljerna glittrar och gnistrar. Britney Spears personlighet som artist speglar hennes dofter med en ung nyfikenhet som känns unik och glad. Britney Spears är en stor idol för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet. Ett trendigt varumärke som är står för en pigg framtoning med både mystik och attraktionskraft.

Dofter
Britney Spears parfymer kännetecknas av konstfullhet och glamour men också kraft och fantasi. Dofterna kan upplevas både intensiva, romantiska och pigga med en känsla av mystik. Här finns en sensuell nyfikenhet blandat med färgstark lyx. Den personliga signaturen hos Britney Spears ger ett sagolikt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Britney Spears mest omtyckta parfymer. Britney Spears dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
10 träffar