Boucheron parfym

Historia
Smyckesföretaget och juveleraren Boucheron grundades av Frederic Boucheron 1858 i Paris, Frankrike. Boucheron är ett klassiskt elegant varumärke med unikt exklusiv design och stil. 1893 etablerades en butik vid Place Vendôme i Paris och butiken har samma adress än idag. Boucheron har 34 butiker över hela världen. Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Boucherons smycken, klockor och dofter bärs av många kändisar och celebriteter. Boucheron står för genuin tradition och kvalitet.

1987 lanserade juvelhuset Boucheron sin första doft med målet att matcha företagets smyckeskollektioner och den stil som blivit Boucherons signum. Boucheron de Boucheron är en frisk men pudrig doft för kvinnor. Den består av citron, basilika, apelsinblommor, bergamott, tuberose, geranium, iris, sandelträ, tonkabönor, sibet, ekmossa och benzoin.Flaskan är som ett smycke; ringformad med detaljer i guld och blått som blivit Boucherons färger.

Dofter
Boucherons dofter kännetecknas ofta av exklusiva, pudriga och traditionellt stilfulla livliga ackord. Dofterna kan upplevas både gnistrande, rena och parfymiga. Boucherons flaskor är som små konstverk i glas och har former, detaljer och inspiration från juveltillverkarens vackra smycken. Här finns många omtyckta och lyxiga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den eleganta signaturen hos Boucheron är unik.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Boucherons mest populära parfymer. I Boucherons doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Mest populär

Femme, EdP

339 kr

(rek. pris 695 kr, spara 51%)

Parfym & Doft

Se alla produkter

Femme, EdP

Boucheron Femme, EdP är en klassiskt blommig och orientalisk doft som utstrålar tradition, lyx och feminin elegans. Doften är djup och sensuell med inslag av mystik som för tankarna till tidlösa ögonblick vid Paris romantiska stråk längs floden Seine.

Doftfamilj – Orientalisk/Blommig
Toppnoter
– Bitter apelsin, citron, basilika, bergamott, kassia, tagetes, tangerin och aprikos
Mellannoter
– Narciss, geranium, apelsinblomma, ceder, liljekonvalj, Lydia Broom, iris, ilang-ilang, tuberos och jasmin
Basnoter
– Bensoin, ambra, mysk, vanilj, sandelträ, tonkaböna, ekmossa och sibetolja

Till produkten