Björn Axén hårvård

Historia

År 1963 öppnade Björn Axén för första gången sina salongsdörrar för sina första kunder. Upplärd av en legendarisk hårstylist, Monsieur Alexandrede, stod han redo med kreativitet och kunskap direktimporterat från modets huvudstad Paris. Med öppnandet av Björn Axéns första salong i Stockholm togs glamouren till Sverige och frisöryrket blev något eftertraktat. Det dröjer inte länge förän Björn Axén blir det hippaste namnet i Stockholm och snart blir han även vald till kunglig hovleverantör. Själva drottning Silvias håruppsättningar är signerade Björn Axén.

Då Björn Axén tragiskt går bort 1993, ärvs hans imperium av hans vän och kollega Johan Hellström. Tillsammans med sin vän Peter Hägelstam bestämmer sig Johan för att anta utmaningen att leda Björn Axéns arv in i ett nytt millenium. Med ledorden ”kvalitet och service” skapas ett kvalificerat team som inte bara förvaltar Björns arv utan även utvecklar ett hårvårdsföretag för framtiden grundat i värdeorden ödmjukhet, kunskap och ambition.

Idag har Björn Axén vuxit till ett av sveriges starkaste varumärken inom hårvård med en image förknippad med lyx som möter kvalitet och funktion.

Hårvård

Björn Axén skapar lyxig och välgörande hårvård med en noga utvald mix av ingredienser som garanterar ett högpresterande resultat. I det breda sortimentet hittar du schampon, balsam, stylingprodukter och hårvård speciellt framtagen för underhåll. Med många skilda hårvårdsserier finns det alltid något för dig, oavsett om du har torrt, frissigt, fett eller oljigt hår!

Värmeskyddande stylingprodukter som motverkar slitage och underbara hårserum som håller ditt hår mjukt och välmående. Torrschampon som låter dig fräscha upp håret när som helst under dagen och saltvattenspray som ger ditt hår en schysst matt finish. Ja, du hittar verkligen allt du kan behöva i Björn Axéns breda sortiment!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av Björn Axéns hårvård, billigt online. Här kan du beställa schampo, balsam, hårvax, hårmousse, stylingprodukter och hårserum för billiga priser med snabba leveranser. 

Hårvård

Se alla produkter

Hudvård

Se alla produkter

Heat Styling Protection, 150ml

Heat Styling Protection är en stylingspray som ger ditt hår vård samtidigt som den skyddar mot värme upp till 220 grader. Perfekt när du stylar med plattång och locktång.

Heat Styling Protectionger låg stadga och har en lätt formulasom passar alla hårtyper. Berikad med keratin, mineraler och aminosyror samt vitamin B5 som skyddar håret och ger det glans. Med ett UV-skydd utvunnet ur solrosolja skyddar sprayen ditt hår mot solblekning.

Till produkten