Björk

Björk är ett svenskt företag som bryr sig om vår jord lika mycket som du! Med produkter och förpackningar som är framtagna för att göra ett så litet avtryck i miljön som möjligt. Självklart ska vi tänka på miljön, och varför inte starta med håret? Nu kan du få lent och återfuktat hår samtidigt som du räddar världen! All produktion sker här i Sverige så att produkterna slipper fraktas onödigt långt runt världen och förpackningarna är gjorda av 100% nedbrytningsbart sockerrör.

Dessutom så innehåller produkterna inga parabener, sulfater eller färgämnen.

Hårvård

Björk har ett sortiment fyllt av naturliga och välgörande hårvårdsprodukter som använder björksavens kraft för att göra underverk med ditt hår! Sulfat- och parabenfria schampo och balsam för skadat hår. Volymgivande schampo med vitamin B5 som motverkar färgförlust och återfuktande schampo med mjukgörande arganolja.

Björk har även ett urval av hårvax som helt saknar mineraler för att vara extra skonsamt mot både hår och hårbotten. Vissa av Björks hårvårdsprodukter skyddar dessutom håret mot fria radikaler och skadlig UV-strålning!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett stort urval av hårvård från Björk. Hitta din favorit och ta hand om ditt hår på ett miljövänligt sätt med dessa naturliga schampon och balsam!

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
14 träffar
Visa fler produkter