Biodroga MD hudvård

Historia

Biodroga MD är en hudvårdsserie skapad som ett resultat av de senaste aktiva substanserna och teknologierna. Utvecklarna bakom Biodroga MD utnyttjar de senaste rönen från dermatologi, medicin och kosmetologi. De nya innovationerna används för att utveckla unik hudvård.

 

Biodroga MD är speciellt lösningsorienterade koncept för alla sorts av hudproblem.

 

Hudvård

Målet med Biodroga MD är att permanent förbättra hudens tillstånd. Alla produkter är framtagna utan ingredienser som kan irritera huden och istället endast med ingredienser som är kompatibla för huden.

 

Biodroga MD erbjuder ett brett sortiment av allt från dagkräm, nattkräm, 24-timmars ansiktskräm till serum, sheet masks, rengörande lotion, peelings och aknebekämpande sticks. 

 

Inga konstigheter

Hudvård från Biodroga MD skapas utan en rad onödiga ämnen och ingredienser som kan vara skadliga för känslig hy. Det gör Biodroga MD till ett av de mildaste hudvårdsmärken på marknaden. 

 

Biodroga MD innehåller inga irriterande ingredienser, inga parabener, inga mineraloljor, inga emulgeringsmedel!

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett sort sortiment av hudvård från Biodroga MD. Allt från dagkräm och nattkräm till cleanser, serum, solskydd och läppbalsam! 

 

Hitta din nya hudvårdsrutin med produkter från Biodroga, eller komplettera din rutin för att motverka irritation eller känslighet! 

Hudvård

Se alla produkter

Anti-Age Collagen Boost Eye Care 15ml

Anti-Age Collagen Boost Eye Care är en ögonkräm från Biodroga som hjälper känslig hud att bli spänstigare runt ögonen. Förutom speciella tripeptider, som stimulerar kollagensyntesen och samtidigt motverkar nedbrytningen av kollagen, innehåller ögonkrämen även aktiva ämnen som: 

-      Extrakt från den afrikanska parakrassen som mildrar små rynkor runt ögonen. Verkar utslätande.

-      Ett komplex av algextrakt, escin och koffein stimulerar mikrocirkulationen i huden och mildrar ringar under ögonen och svullnader. Extrakt från lakritsrot verkar lugnande på huden.

-       Hyaluronsyra har en intensivt fuktgivande och fuktbevarande verkan. 

-      Druvextrakt från vita druvor som tillsammans med E-vitaminacetat verkar antioxidativt och skyddar den mjuka huden runt ögonen mot skadlig inverkan från fria radikaler. 

-      Sheasmör och hybridolja på solrosfrön som skämmer bort huden och vårdar den intensivt.

 

En ögonkräm från Biodroga som stimulerar kollagensyntesen och motverkar nedbrytningen av kollagen runt ögonen.

 

Användning:

 

Massera in kring ögonkonturen varje morgon efter rengöring. 

Till produkten