Biodroga MD hudvård

Historia

Biodroga MD är en hudvårdsserie skapad som ett resultat av de senaste aktiva substanserna och teknologierna. Utvecklarna bakom Biodroga MD utnyttjar de senaste rönen från dermatologi, medicin och kosmetologi. De nya innovationerna används för att utveckla unik hudvård.

 

Biodroga MD är speciellt lösningsorienterade koncept för alla sorts av hudproblem.

 

Hudvård

Målet med Biodroga MD är att permanent förbättra hudens tillstånd. Alla produkter är framtagna utan ingredienser som kan irritera huden och istället endast med ingredienser som är kompatibla för huden.

 

Biodroga MD erbjuder ett brett sortiment av allt från dagkräm, nattkräm, 24-timmars ansiktskräm till serum, sheet masks, rengörande lotion, peelings och aknebekämpande sticks. 

 

Inga konstigheter

Hudvård från Biodroga MD skapas utan en rad onödiga ämnen och ingredienser som kan vara skadliga för känslig hy. Det gör Biodroga MD till ett av de mildaste hudvårdsmärken på marknaden. 

 

Biodroga MD innehåller inga irriterande ingredienser, inga parabener, inga mineraloljor, inga emulgeringsmedel!

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett sort sortiment av hudvård från Biodroga MD. Allt från dagkräm och nattkräm till cleanser, serum, solskydd och läppbalsam! 

 

Hitta din nya hudvårdsrutin med produkter från Biodroga, eller komplettera din rutin för att motverka irritation eller känslighet! 

Hudvård

Se alla produkter

CC Cream SPF20 Colour Correction for Redness 40ml

CC Cream SPF20 Colour Correction for Redness är en cc-kräm från Biodroga som neutraliserar röda nyanser i huden med hjälp av förkapslade färgpigment. Huden skyddas dessutom mot påverkan av skadliga UVA- och UVB-strålar. Palmitoyl Tripeptide-5 stöttar hudens kollagensyntes. Huden blir långvarigt utslätad och plumpad.

 

De beigea pigmenten i CC Cream SPF 20 Color Correction for redness är till för hud som ser röd och irriterad ut, och förvandlas vid appliceringen till en lätt makeup-foundation. En cc-kräm från Biodroga som anpassar sig till den individuella hudtonen. Förvandlar hud som verkar trött åter till en jämn och pigg hud.

 

Användning:

Massera över ansiktet över rengöring. Använd i kombination med, eller istället för dagkräm. 

Till produkten