Beyoncé

Beyoncé Giselle Knowles-Carter föddes 1981 i Houston, Texas, USA. Hon är sångerska, dansare och skådespelerska och dessutom entreprenör i modebranschen. Beyoncés karriär började under slutet av 90-talet i tjejgruppen Destiny’s Child som sålt mer än 50 miljoner skivor. Hon är gift med den kände hip-hopartisten Jay-Z. Beyoncé är känd för sin medryckande R&B-musik och är en tidlös skönhet.

Beyoncé lanserade sin första damdoft Heat 2010 som genast blev en succé. Doften symboliserar hennes starka och livfulla personlighet i kombination med skönhet och färgstark lyx.

Beyoncé doftskapelser är djupa och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till kändisskap och musik. Dofterna är varma och sexiga med blommiga och kryddiga inslag. Beyoncés personlighet speglar hennes dofter med en sensuell energi som känns lockande. Beyoncé är en stor idol för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet. Ett modernt varumärke som är står för berömmelse och närhet.

Dofter
Beyoncé parfymer kännetecknas av elegans och glamour men också vacker enkelhet. Dofterna kan upplevas både varma, jordnära och exotiska med en känsla av attraktionskraft och magnetism. Här finns en vacker facett blandat med orientaliska toner. Signaturen hos Beyoncé ger ett intryck av förförisk kvinnlighet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Beyoncé mest omtyckta parfymer. Beyoncé dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
14 träffar
Visa fler produkter