Beautyblender makeup

Historia

Grundaren och skaparen av Beautyblender, Rea Ann Silva, började sin karriär på riktigt med att jobba som makeupartist vid filmningen av Rod Stwearts musikvideo för låten ”shotgun wedding.” Därefter jobbade hon tillsammans med kända fotografer som till exempel Annie Leibovitz och sminkade kändisar och modeller för fotograferingar. Hennes ansikten kunde ses i Vouge, Vanity Fair och andra stora modetidningar. År 2002 började Rea Ann att forma och ta fram konceptet för ett helt nytt sminkverktyg. Den lilla rosa droppen som för evigt skulle förändra hur vi applicerar smink. Så år 2003 togs patent och Beautyblender föddes!

2014 vann beautyblender än en gångpriset ”best of beauty” i vad som kan sägas vara skönhetsindustrins Oscarsgala, Allures årliga skönhetsgala. Det var sjätte gången beautyblender tog hem priset!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av beautyblenders. Olika färger och storlekar för att du ska hitta den som känns rätt för just dig!  

Mest populär

Nude

159 kr

(rek. pris 200 kr, spara 20%)

Makeup

Se alla produkter

Nude

Nude

159 kr

Rek. pris: 200 kr

Du sparar 20%

Nude

BeautyBlender Nude är en makeupsvamp som aldrig sviker dig! Beautyblender skapar innovativa, smidiga och lättanvända sminksvampar som ger perfekt applikation varje gång! Att sminka sig blev plötsligt väldigt mycket enklare! 

 

Den här svampen från Beautyblender är speciellt framtagen för att hjälpa dig att få en ”no makeup”-look. Den ofärgade sminksvampen kan användas för alla sorters smink, men passar extra bra för concealer, foundation och puder. 

 

Användning:

Dutta svampen över ansiktet för att applicera, blanda ut eller skugga ditt smink!

Till produkten