Beauté Pacifique

Beauté Pacifique är ett danskt hudvårdsmärke utvecklat för vårt skandinaviska klimat med vetenskapligt bevisad hudvård sedan 1997 som erbjuder effektiv verkan mot både ålderstecken och solskador. Idag är Beauté Pacifique ett prisbelönt internationellt märke som älskas av både skönhetsexperter och supermodeller.

Beauté Pacifique's produkter utvecklades efter hudläkares önskemål om att kunna erbjuda sina patienter A-vitaminkrämer utan de biverkningar som är vanligt förekommande för receptbelagd A-vitaminsyra. Beauté Pacifique's A-vitamin produkter innehåller tre hudvänliga A-vitamin estrar som också kallas för pro-retinoler. A-vitamin produkterna har därför en unik sammansättning som kan användas dag och natt, året om.

Deras A-vitamin krämer har patenterad verkningsmekanism. En av nycklarna till den framgångsrika formulan är innehållet av squlane som förekommer naturligt i huden och utvinns ur oliver. Squlane har flera roller i Beauté Pacifique's produkter, de har en hög genomträningsförmåga och fungerar som transportör av de aktiva ingredienserna. På detta sätt kan A-vitaminet transporteras till underhuden, där ålderstecken förekommer. Dessutom är squlane en extremt bra återfuktare och mjukgörare.

Sortiment
På Parfym.se erbjuder vi ett produktsortiment från Beauté Pacifique med allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Alla produkter från Beauté Pacifique är cruelty free, innehåller ingredienser av högsta kvalité och är tillverkade utan parabener eller mineraloljor.

Få synbart resultat och optimal hudhälsa, såväl på kort som lång sikt med vårt utbud av Beauté Pacifique's professionella hudvårdsprodukter.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Övrigt 0
34 träffar
Visa fler produkter