Beard Monkey

Beard Monkey ärr ett skäggvårdsmärke grundat, utvecklat och tillverkat i Sverige sedan 2015 av de båda skäggexperterna Alexander Sveningsson och MarkusAhlgren. Beard Monkey har sedan grundandet växt och erbjuder numera produkter för en bredare publik, inte bara de med skägg!

Grooming utvecklat i Sverige för den moderna mannen med produkter framtagna i samarbete med svenska barberare och skäggfantaster. Målet var att skapa produkter med hög kvalitet, som verkligen fungerar. Beard Monkey är det smarta sättet att ta hand om sitt skägg.

Ta hand om skägget

Ta väl hand om ditt skägg och se till att det är rent och borstat. Följ sedan upp med produkter från Beard Monkey för att hålla det friskt, välmående och snyggt!

En bra skäggolja ger ditt skägg lyster och glans för ett hälsosamt intryck. Skäggolja skyddar även skägget och håller det välmående. För din mustasch passar sig ett bra mustaschvax för att hålla en stilig form samtidigt som huden under den täta skäggväxten inte torkas ut.

Skäggvård och mycket mer

Beard Monkey har inte bara ett brett sortiment av skäggprodukter utan erbjuder även en rad produkter framtagna för hår, hud och ansikte. Alla speciellt utvecklade för ett hårdare klimat och grövre hy.

Sortiment

På parfym.se erbjuder vi ett brett sortiment av Beard Monkeys produkter. Här hittar du en rik skäggolja, ett friskt balsam, ett starkt hårvax, ett väldoftande mustachvax och ett härligt raklödder. Allt den moderne mannen behöver! Shoppa produkter för skägget online för låga priser, på parfym.se!

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
37 träffar
Visa fler produkter