Batiste

Batiste har sedan sitt grundande främst fokuserat på torrschampo. I sina torrschampon använder Batiste en formula som inte behöver vatten för att verka. Istället är den baserad i naturlig stärkelse som anpassar sig till hårets behov. Torrschampo från Batiste siktar in sig på olja och fett i hårbotten för att effektivt rengöra från rötterna. Genom att boosta volym ger deras torrschampon livlöst och trist hår en riktig kick, helt utan vatten!

Med ett torrschampo från Batiste får du enkelt en härligt nytvättad känsla kombinerat med härlig volym! Bara spraya, massera in och styla!

Hårvård

Batiste har en stor variation av hårvårdsprodukter som passar varje tillfälle, alltid med siktet inställt på att göra ditt hår underbart glamoröst! Produkter från serien Hint of Color har ett milt pigment som på ett naturligt sätt smälter in i din hårfärg.

Torrschampon från serien Strength and Shine är berikade med L-Argamin och är perfekt för att skänka nytt liv till trist och livlöst hår.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av torrschampon från Batiste. Hitta din favorit bland de olika nyanserna och effekterna för att hålla ditt hår oljefritt och väldoftande!

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
13 träffar