Baldessarini

Werner Baldessarini föddes 1945 i Österrike. Han var länge styrelsemedlem och chefsdesigner för Hugo Boss klassiska herrmodeföretag som står för manlighet och stil. Från början var Baldessarini en linje inom Hugo Boss. Werner Baldessarini var affärsman och designer och 1990 startade han det egna modehuset Baldessarini. Varumärket står för ultimat lyx och elegans. Stilen är manlig, strikt och tidlös men också lyxig och kraftfull.

2002 skapades den första doften, herrparfymen Baldessarini, med klassiskt svart kartong och Baldessarinis eleganta signatur. Doften tillverkades också i en exklusiv och lyxig variant som presenteras i en stram, borstad aluminiumflaska.

Andra dofter från modeskaparen är Ambré, Secret Mission och Strictly Private. Alla dofterna har stor integritet och är karismatiska på olika sätt.

Idag omfattar Baldessarinis sortiment både kläder, accessoarer, tillbehör och dofter.

Dofter
Baldessarinis parfymer kännetecknas av framgång, stil och manlig karisma men också integritet och styrka. Många kända ansikten har fungerat som modeller för Baldessarini. Dofterna kan upplevas både stilfulla, spännande och atletiska. Här finns många trendiga parfymer med klass som kompletterar Baldessarini-mannens stil och utstrålning. Den något strikta och affärsmässiga signaturen hos Baldessarini ger ett tidlöst intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Baldessarinis mest omtyckta parfymer. Baldessarinis dofter passar män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
11 träffar