Babor hudvård

Historia

Babor grundades av kemikern Michael Babor 1955 då han patenterade den aktiva ingrediensen Babor HY-OIL, som appliceras som en vattenresistent olja. Ett år senare grundade han ett kosmetikföretag i Köln under namnet Dr. Babor GmbH.

 

1966 registrerades Babors logotyp med en svart ros som klyver genom O:et i namnet Babor. En logotyp som sedan dess blivit synonym med professionalitet och effektiva resultat. 

 

Babors hudvård har alla formler byggda på innovativa, aktiva ingredienser. Deras effekt förbättras av den professionella kompetensen hos Babors skönhetskonsulter. All hudvård är utformad för att ge maximala resultat.

 

Med en entusiasm för skönhet, resultat och kvalitet är Babor den mest effektiva hudvården från Tyskland. Ett kompetent team av forskare och hudvårdstekniker skapar produkter som är resultatet av årtionden av kompetens inom hudvård.

 

Hudvård

Babor förlitar sig på sin kompetens och ser de dagliga utmaningarna vi alla står inför som möjligheter. Det ser till att Babor uppnår banbrytande forskningsresultat och högt aktiva ingredienser med höga prestationsnivåer.

 

I Babors hudvårdssortiment hittar du dagkräm, ögonkräm, anti-age kräm, cleansers, ansiktsvatten, lotions och emulsioner som trostar tiden och strävar efter ett yngre utseende.

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett stort sortiment av hudvård från Babor! Hitta dina nya favoriter bland deras fuktkrämer, cleansers och nattkräm i vårt utbud billigt online. Beställ hem din nya hudvårdsrutin med snabb leverans! 

Hudvård

Se alla produkter

Cleansing HY-ÖL, 200ml

Cleansing HY-ÖL är en fettlösande rengöringsolja från Babor som tvättar din hud från makeup och smuts samtidigt som den behåller hudens naturliga fettsyramantel för att motverka en stram eller torr känsla.

 

Oljan från Babor har dessutom en antibakteriell effekt på huden för att göra den mer motståndskraftig. Formulerad med extrakt från kamomill, E-vitamion, sesam-, jordnöt-, och sojabönsolja.

 

Användning:

Massera över torr hy för att lösa upp smuts och makeup. Skölj av med ljummet vatten. 

Till produkten