Argan Secret

Argan Secret grundades 2013 och är ett exklusivt hårvårdsmärke som erbjuder hårvårdsprodukter från schampo och balsam till glansförstärkande hårspray och mousse. Alla hårvårdsprodukter från Argan Secret innehåller det marockanska guldet, arganolja som förknippas med vackert hår och sedan länge använts för sina välgörande egenskaper.

Arganolja är en växtolja som utvinns från arganträdets fruktnöt. Den inre kärnan av frukten är rik på fettsyror, omega 3-oljor och vitamin E som tillsammans ger håret styrka och lyster. Arganolja används inom hårvård för sin återfuktande och skyddande effekt på livlöst hår.

Sortiment
Alla hårvårdsprodukter från Argan Secret är fria från parabener, sulfater och artificiella färgämnen. På parfym.se hittar du hårolja och behandlingselixir som motverkar frissighet, skyddar håret från värmeverktyg och ger håret näring och glans. I vårt sortiment av Argan Secret hittar du också reparerande och fuktgivande schampo med färgbevarande egenskaper som mjukgörande balsam för utslätande och lättstylat hår.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Förpackningsfärg 0
3 träffar