Amika

Amika grundades av en outsider i hårvårdsbranschen i Brooklyn 2007 och är raka motsatsen till ett typiskt hårvårdsmärke.

Istället för att jaga ouppnåelig perfektion tror Amika på en helt individuell version av ultimat skönhet. Resultatet är en serie av hårvårdsprodukter och stylingverktyg av högsta kvallitet. Levererat i förpackningar som är lekfulla och inspirerande. 

Hårvård

Hårvårdsprodukter från Amika är som en bra vän - enkla, pålitliga och roliga att umgås med.

Hos Amika hittar du schampo, balsam, hårinpackningar, volymspray och massa andra hårvårdsprodukter tillsammans med stylingverktyg som gör de ännu mer effektiva!

I Amikas sortiment finns utredande hårbehandlingar, rengörande olja för håret, torrschampo och massa annat! 

Superbäret Havtorn

Amika är besatta av superbäret havtorn. Havtorn är ett superbär fullpackat med C-vitamin och antioxidanter. Amika är så förälskade i havtorn och de välgörande effekterna det har på hår att de inkluderar den i varje hårfärg och stylingprodukt!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett sort sortiment av hårvård från Amika. Allt från schampo och balsam till hårmousse, hårinpackningar, behandlingar och oljor! 

Hitta en bra hårvårdsrutin med produkter från Amika, eller komplettera din styling för att få ett vackrare, mer lystrande hår! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
12 träffar