Alterna hårvård

Historia

Sedan lanseringen 1997 har varumärket Alterna varit en av de stora aktörerna på marknaden för hårvård. Med banbrytande recept har de satt standarden för industrins mest exklusiva och högpresterande hårvårdsprodukter. Alternas expertis och innovationer har varit den bakomliggande drivkraften till varumärkets roll som pionjärer inom professionell hårvård.

Alterna representerar en professionell, ren och bevisat effektiv hårvård. Produkterna är fria från sulfater, parabener och andra kemikalier som kan vara skadliga utan att kompromissa med kvaliteten och effekten. De rena och naturliga ingredienserna vårdar håret skonsamt och stärker håret på djupet. Alterna är ett medvetet och ansvarstagande varumärke med ett stort engagemang för fairtrade och naturvänliga material.

Havssilke, bambu, kaviar och kendi-olja är några av de utsökta och hållbara ingredienserna som utgör Alternas signum. Produkterna levererar en kraftfull och högpresterande kur som optimerar hårets styrka och skönhet. Här finns olika linjer för allt du kan tänkas behöva för håret.

Hårvård

Alternas produkter kännetecknas av innovation, naturkraft och effektiv hårvård. Produkterna är näringsrika och ger liv, glans och elasticitet till håret. Med djupverkande och välgörande ingredienser hjälper det håret att klara av dagens yttre påfrestningar. Alternas hårvårdsprodukter reparerar, vitaliserar och förbättrar hårets förmåga till återhämtning. Här finns många storsäljande produkter som älskas och används av kvinnor och män världen över.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Alternas mest omtyckta produkter. Alternas hårvårdsprodukter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finns det mesta inom hårvård såsom schampo, balsam och hårolja.

Hårvård

Se alla produkter

Caviar Repair Instant Recovery Shampoo

Caviar Repair Instant Recovery Shampoo är ett djupt vårdande schampo formulerat med stärkande proteiner som rekonstruerar varje enskilt hårstrå från insidan ut! Schampot återuppbygger, stärker och vårdar håret för att göra varje hårstrå starkt, friskt, lent och glänsande. 

 

Det reparerande schampot förseglar och förstärker hårsäckarna med en sköld som motverkar skada medan en boost av vitala antioxidanter förhindrar friradikalpenetration och annat slitage.

 

Användning:
Massera in i vått hår och arbeta upp ett rikt lödder innan du sköljer ur med ljummet vatten. 

Till produkten