Adidas

Varje stor historia har en början. Den här började i en liten stad i Bayern, Tyskland. Efter första stegen i sin mors tvättkök registrerade 1924 Adi Dassler "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" och inledde sitt uppdrag att ge idrottsmän den bästa möjliga utrustning. Guldmedaljer i Amsterdam 1928 och Berlin 1936 var de första belöningarna och milstolparna - och bara början på Adidas historia.

Efter andra världskriget, den 18 augusti 1949 började Adi Dassler om vid 49 års ålder och registrerade Adi Dassler Adidas Sportschuhfabrik där han arbetade tillsammans med 47 anställda i Herzogenaurach. Samma dag registrerade han en sko som inkluderade registreringen av de numera världsberömda Adidas 3-Stripes. 

Lär från de bästa

Adi Dasslers hemlighet till framgång hade en extra ingrediens: han träffade idrottare (några av dem även som besökare i Herzogenaurach), lyssnade noga på vad de sa och observerade ständigt vad som kunde förbättras eller uppfinnas för att möta deras behov. Den bästa av de bästa litade på Adidas och dess grundare redan från början. Och det skulle inte förändras under de kommande årtiondena.

Produkter för omklädningsrummet

Adidas har ett brett sortiment av produkter framtagna för omklädningsrummet. Stunden innan och efter matchen, träningen eller loppet. Deodoranter och dofter, body lotions och duschkrämer. Allt för att du ska kunna fokusera och visualisera på målet innan matchen, och varva ner efteråt. 

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett urval av dofter och hudvårdsprodukter från Adidas. Hitta dina favoriter billigt online och beställ idag för att njuta av snabb leverans. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
24 träffar
Visa fler produkter