Abercrombie & Fitch

Det amerikanska livsstilsvarumärket Abercrombie & Fitch grundades redan 1892 i New York av David Abercrombie och Ezra Fitch. Den första butiken låg på Manhattan och fokuserade på exklusiva produkter för jakt, sport och friluftsliv. Här hittade man stammisar som Howard Hughes, Greta Garbo och president Kennedy. Ernest Hemingway köpte sina vapen här och Theodore Roosevelt köpte sin utrustning för expeditionerna till Afrika och Amazonas.

Sedan dess har varumärket tagit flera vändor och få företag har genomgått den förvandling som Abercrombie & Fitch har gjort.

1988 blev varumärket uppköpt av klädföretaget the Limited och Abercrombie & Fitch kom då i stället att representera en lyxig och casual livsstil för ungdomar. Företaget är kända för sin moderna ”preppy” stil med butiker som andas puls och rebellisk ungdom. Med dunkel belysning och energisk musik skapas en klubbliknande atmosfär till tonerna av herrparfymen Fierce som doftar i butikerna. Parfymen skapades 2002 och är företagets bästsäljare.

Dofter

Abercrombie & Fitch parfymer är avslappnat sofistikerade och livsbejakande med dofter som pulserar. Dofterna kan upplevas både stilfulla, spännande och lekfulla. Parfymerna ger kärlek vid första andetaget och bärs av män och kvinnor världen över.

Sortiment

Parfym.se erbjuder Abercrombie & Fitch mest populära parfymer. Här finns en rad dam- och herrparfymer med klass som passar alla tillfällen i livet.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
10 träffar