Piz Buin

I över 70 år har Piz Buin varit soldyrkares bästa vän! Den perfekta balansen mellan en härligt solkysst bränna och ett effektivt skydd mot de skadliga delarna av solsemestern är såklart ett bra solskydd, och i den kategorin finns inget bättre än Piz Buin!

Företaget var faktiskt det första som på 1960-talet skapade en solprodukt med skyddande SPF-filter! Efter att ha bränt sig ordentligt när han besteg berget Piz Buin 1938, bestämde sig kemisten Franz Greiter för att utveckla ett skydd mot de skadliga strålarna. Så 1946 lanserade han tillsammans med sin fru Marga Greiter Piz Buin Gletscher Creme, den första hudvårdsprodukten med solskydd!

Tillsammans med Marga utvecklade han sen hudvårdslinjen med fler hudvårdsprodukter, alla utformade för att motverka solskador. Det blev en revolutionerande serie för alla som ville njuta i solen utan att bränna sig!

I över 70 år har Piz Buin hjälpt semesterfirare och äventyrare att njuta av solen och få den härligt solkyssta färgen vi alla är ute efter. Vart än det finns sol, på stranden eller i skidbacken, finns också Piz Buin för att skydda dig och för att skapa de bästa förutsättningarna för den perfekta brännan.

Solskydd för kropp och sinne

Om du älskar solen och vill ta hand om din hy, är de solskyddande produkterna från Piz Buin precis vad du behöver! Med avancerade UVA- och UVB-filter hjälper produkterna till att skydda din hy från solen samtidigt som ett unikt återfuktande komplex ger djup fukt som mjukgör och motverkar torrhet.

Resultatet är en vackert gyllenbrun färg, en underbar doft som lugnar sinnet och noll solskador!

Sortiment

Beställ solskydd från Piz Buin på parfym.se billigt online med snabb leverans! Hitta dina favoriter i vårt breda

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
7 träffar