Weleda

Vad som började 1921 som ett läkemedelslaboratorium med en egen medicinskt växtträdgård, är idag en världsledande tillverkare av holistisk naturkosmetik samt läkemedel för antroposofisk terapi.

Sedan grundandet har Weleda alltid strävat efter att skapa produkter som grundar sig i deras ursprungliga värdegrund. Deras produkter är tänkta att hjälpa dig i din personliga utveckling. Att behålla, främja och återställa din hälsa samt stötta dig i dina ansträngningar för att uppnå välbefinnande och en balanserad livsstil.

Idag är Weleda aktivt i över 50 länder i alla fem världsdelar. De tre huvudområdena är fortfarande där Weledas historia började: i Arlesheim, nära Basel i Schweiz; i Schwäbisch Gmünd nära Stuttgart i Tyskland och i den franska staden Huningue, Alsace. I dessa städer producerar Weleda hundratals naturkosmetika och tusentals läkemedel, som fortfarande delvis produceras från medicinska växter i deras egna trädgårdar.

De naturliga ingredienserna i Weledas produkter bearbetas i noga utvecklade processer på ett sätt som låter alla ämnen och aktiva ingredienserna utveckla sin fulla effekt. Wendelas fortsatta utveckling av vetenskapliga testmetoder innebär också bättre och mer effektiva ingredienser!

Produkter för både kropp och själ

Weledas produkter är framtagna för att verka både för din kropp och för din själ. Med hjälp av aromaterapeutiska och homoeupatiska teorier har produkterna en djupare verkan än du först kan ana!

Bland Weledas produktserier hittar du hudvård, hårvård och produkter speciellt framtagna för mödrar och barn!

Sortiment

På parfym.se hittar du produkter från det miljövänliga och ekologiska Weleda. Produkter som tar hand om både kropp och själ för att hjälpa dig att förbättra din livskvalitet. 

0 träffar