Toni & Guy

Toni & Guy är en brittisk internationell kedja av frisörsalonger som är känd över stora delar av världen med över 485 salonger i 48 länder. De italienska bröderna, Toni Mascolo och hans bror Guy, framgångssaga började med att de öppnade en frisörsalong 1963 i Clapham, London.

De utvecklades från att erbjuda klippningar med italiensk stil, till att vara bland de första som erbjöd unisexservice under en tid med extrem förändring i ungdomskulturen, där män hade längre frisyrer och kvinnor hade frisyrer med avancerade grafiska former. Toni & Guy var djärva och utmärkte sig för att tämja på gränserna.

Toni & Guy är ett ikoniskt varumärke som levererar kreativitet och kvalitet vilket de har blivit prisbelönta för genom åren. De senaste 15 säsongerna har de varit sponsor på London Fashion Week. Toni & Guy anser att håret är människans bästa accessoar och drivs av att föra samman hår och mode, så att kunderna kan skapa en look som är genomtänkt från topp till tå.

Sortiment
Toni & Guy har ett stort och komplett utbud av professionell hårvård som låter dig uttrycka vem du är. På Parfym.se hittar du schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter som formar, stärker, skyddar, återfuktar och tämjer ditt hår.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Övrigt 0
16 träffar