Taylor Swift parfym

Historia
Taylor Swift föddes 1989 i Pannsylvania i USA. Hon är skådespelerska låtskrivare och sångerska. Redan i tonåren blev Taylor Swift känd med debutsingeln Tim McGraw. Hon släppte inte mindre än fem singlar från sin första skiva Taylor Swift. Hon blev också ett känt ansikte genom TV-serien The giver och Valentines Day. 2009 nominerades Taylor Swift till åtta olika Grammy i olika kategorier. Taylor Swift är engagerad i olika typer av välgörenhetsprojekt. Bland annat är hon drivande i en kampanj mot sexbrott på internet.

2011 lanserade Taylor Swift sin första doft Wonderstruck som genast blev en succé. Doften symboliserar fantasi och mystik men även hennes musik i kombination med inspiration och kreativitet. Därefter har hon lanserat ett antal dofter och parfymer för både dam och herr. Dofterna har skapats av parfymörerna Olivier Gillotin, Loc Dong och Jean-Marc Chaillan.

Dofter
Taylor Swifts doftskapelser är kraftfulla och trendiga i både doft och design. Dofterna har ofta både fruktiga och orientaliska inslag. Taylor Swift har en energi som smittar av sig och hennes porträtt pryder några av förpackningarna. Taylor Swift är en stor idol för många och med sina dofter förstärker hon intrycket av ung nyfikenhet och kreativitet. Ett ungt varumärke som är står för mystik och sensualitet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Taylor Swifts mest omtyckta parfymer. Taylor Swifts dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Taylor by Taylor Swift, EdP

Taylor by Taylor Swift, EdP återspeglar Taylor Swifts charmiga och karismatiska personlighet. En intim doft med blommiga, fruktiga och förföriska noter.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Toppnoter
– Litchi, tangerin och magnolia
Mellannoter
– Hortensia, pion och vaniljorkidé
Basnoter
– Sandelträ, aprikosnektar, tränoter och cashmere musk

Till produkten