Scholl hudvård

Historia
Historien om fotvårdsvarumärket Scholl började 1899 i Chicago där den då 17-åriga William Scholl arbetade i en skoaffär som specialiserade sig på komfortabla skor. Människorna som kom dit led av fotbesvär och det väckte den unge Williams engagemang. Han ville hjälpa dessa människor och beslutade sig därför att utbilda sig till doktor med inriktning på fothälsa.

Fem år senare examinerade den då 22-åriga Dr. Scholl för att kort därpå lansera sin första patenterade uppfinning: Foot-Eazer. Uppfinningen var ett ilägg i skon som stärkte och stöttade fötternas fotvalv och produkten kom att revolutionerade fotvården. 1906 grundade han företaget Scholl som kom att bli starten på framgångssagan som fortsätter än idag.

William Scholl gick bort 1968 efter att ha dedikerat sitt 86-åriga liv till utvecklingen av fotvårdsprodukter. Idag omfattar varumärket Scholl det mesta för fötterna. Från skor och fotfilar till behandlingar och skönhetsvård. Scholl drivs än idag med samma passion och filosofi som grundaren levde efter – att förbättra människors hälsa, komfort och välmående genom deras fötter.

Fotvård
Scholls fotvård står för innovativa lösningar, fötternas välmående och maximal komfort. Fotvårdsprodukterna är högeffektiva och skonsamma mot fötterna. Med Scholl blir dina fötter vackra, fräscha och underbart mjuka. En ljuv skönhetsrutin för friska och hälsosamma fötter.

Sortiment
Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av Scholls mest omtyckta produkter. Scholls fotvårdsprodukter passar kvinnor och män i alla åldrar.

Hudvård

Se alla produkter

Revitalising Foot Bath 275g mint/apelsin

Revitalising Foot Bath är ett fotsalt från Scholl som rengör och piggar upp trötta fötter med naturliga saltkristaller. 

 

Fotsaltet motverkar dessutom att dålig lukt uppstår. Med en frisk doft av mint och apelsin.

 

Användning:

Häll en kapsyl fotsalt i 3 liter ljummet vatten. Bada fötterna i 10-15 minuter och torka dem noga efteråt.

Till produkten