Salming

Allt började i Kiruna, en liten stad ovanför polcirkeln i. Kiruna är känt för sina järnmalmsgruvor mellan bergen Luossavaara och Kiirunavaara. Här började Salming spela hockey och följde i hans äldre bror Stigs steg. Börderna Salming gjorde stora intryck på större hockeyklubbar som tog dem under sina armar. Salming började spela för Brynäs IF 1970 och hjälpte till att ta dem till och vinna ligamästerskapet både 1971 och 1972. Börje Salmings stora framgång väckte även intresse hos det svenska landslaget!

Senare plockades Salming upp av en talangscout som tog honom till NFL och resten är historia! Börje besegrade alla utmaningar han mötte under hans 17 år med NHL på ett sätt som banade väg för kommande europeiska NHL-spelare. Han visade kanadensarna Sapmi-mentaliteten om och om igen, med ledordet "det som inte dödar, härdar". Salming blev en symbol för kraften i den lappländska kulturen.

Efter en lång karriär med 150 mål och 637 assist, vilket ger totalt 787 poäng och sex NHL All-Star Team-utmärkelser valdes Salming 1976 till att bli en all-star. Under OS i Albertville 1992, vid 41 års ålder, gjorde han flest poäng i det svenska landslaget och flest poäng av alla försvarare i alla länder som spelade. År 1996 blev han till slut invald i Hockey Hall of Fame. En lång berättelse hade nu nått sin klimax. Från Lappland till Hockey Hall of Fame i Toronto. Från Kiruna, till den största arenan i världen för en hockeyspelare!

Parfym och Deodorant

Som affärsman påminner Salming oss fortfarande om sitt stolta arv och sin erfarenhet från 17 säsonger i den hårdaste ligan av dem alla, NHL. Han vet att kvalitet inte serveras på ett silverfat. Kärnan i alla Salming-produkter är kraften från naturen och en stor respekt för den.

Sortiment

På parfym.se hittar du en rad produkter från Salming som håller din spelarglöd igång! Parfymer och deodoranter med fräscha och uppfriskande dofter, skapade för att hålla din kropp i full trim och ditt huvud fokuserat på målet! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
18 träffar