Rihanna

Robin Rihanna Fenty som gjort sig känd under artistnamnet Rhianna föddes 1988 på Saint Michael, Barbados. Hon är sångerska, artist och skådespelerska. Rihanna slog igenom internationellt under 2005 och har nominerats till ett stort antal Grammy Awards och står bakom en rad världshits. Några av hennes mest kända låtar är Umbrella och Diamonds. Rihanna har en stark personlighet och hela framtoningen är modern och utmanande.

Rihanna lanserade sin första damdoft Reb’l Fleur 2011 och Rebelle under 2012 då även hennes parfym Nude kom ut. Dofterna symboliserar hennes starka och vackra personlighet i kombination med ett orientaliskt djup och en exotisk känsla.

Rihannas doftskapelser är djupa och lite trotsiga i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till idolens attraktion och kraft. Dofterna är varma och sensuella med fruktiga och kryddiga inslag. Rihannas personlighet speglar hennes dofter med en magnetisk energi som känns tilldragande. Rihanna är en stor idol för många och med sina dofter skapar hon en förstärkning av sitt eget varumärke både som artist och doftskapare. Ett modernt varumärke som är står för just attraktion och sensualitet.

Dofter
Rihannas parfymer kännetecknas av värme och glamour men också vacker enkelhet. Dofterna kan upplevas både varma, jordnära och exotiska med en känsla av attraktionskraft och magnetism. Här finns en naturlighet blandat med exotiska toner. Signaturen hos Rihanna ger ett intryck av kvinnlighet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Rihannas mest omtyckta parfymer. Rihannas dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
12 träffar