Pureology

Hårvårdsvarumärket Pureology grundades 2001 i Orange County, California, av den amerikanska frisören Jim Markham. Hans driv och ambition var sprungen ur idén att skapa den absolut bästa hårvården för färgbehandlat hår. Sedan dess har Pureology positionerat sig som ett av de ledande varumärkena på hårvårdsmarknaden i USA, och de fortsätter att växa sig starka globalt.

Med en kombination av naturkraft och innovativ teknologi har Pureology skapat en unik, exklusiv och högpresterande hårvård. Produkterna är framtagna med naturliga och aktiva ingredienser, skräddarsydda för att ge en riktad och optimal vård av färgbehandlat hår. En utsökt skönhetsritual som fyller håret med liv, glans och skönhet.

Hårvård
Pureologys produkter kännetecknas av nyskapande, exklusivitet och kompromisslös kvalitet. Produkterna är speciellt framtagna för att bevara färgintensiteten i håret, samtidigt som de ger glans, styrka och en sagolik lyster. Här finns många storsäljande produkter som används av stylister, frisörer och hårvårdsproffs över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Pureologys mest omtyckta produkter. Pureologys hårvårdsprodukter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finns det mesta inom hårvård såsom schampo, balsam och hårinpackningar.


Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
20 träffar
Visa fler produkter