Puma parfym

Historia
Puma är ett klassiskt tyskt företag som tillverkar kläder, skor och utrustning och tillbehör inom sport. Under senare delen av 1940-talet grundade Rudolf Dassler Puma. Samtidigt grundade hans bror Adi Dassler den konkurrerande verksamheten Adidas. Den klassiska logotypen ser ut som en puma och den välkända skologotypen har funnits med sedan 1958. Under 60-talet satsade Puma stort på fotbollen och skomodellen Puma King blev världsberömd genom skyttekungen Eusebio. Stilen är förstås sportig, enkel, fräsch och med hög kvalitet. Företaget satsar idag framgångsrikt på skomodeller i retro-stil från 70-talet.

2002 skapades de första dofterna, herrparfymen Puma och den matchande damdoften Puma Woman. Puma skapar energifyllda och sportiga dofter med exempelvis klassiska kartonnage i rött och vitt som också återfinns på bland annat skokartonger hos Puma.

Idag omfattar Pumas kompletta sortiment både kläder, skor, glasögon, accessoarer, sportartiklar och dofter.

Dofter
Pumas parfymer kännetecknas av sporttrender och de stora mästerskapens kraft. Dofterna kan upplevas både färgstarka, livfulla och spontana. Här finns sportiga parfymer som passar allt från de yngre människor som utmanar traditioner till idrottens genuina anhängare. Den unga men klassiska signaturen hos Puma har skapat många storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Pumas mest omtyckta parfymer. Pumas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Aqua Man, EdT 50ml

Puma Aqua Man är en parfym för den aktive mannen, alltid i rörelse! Den ger dig en enrgikick och får dig att ge den där extra pushen!

Med sina friska toppnoter av grapefrukt och ingefära tillsammans med basnoter av vetiver och ekmossa är doften som gjord för sport och andra aktiva sammanhang.

Doftfamilj – Aromatisk/Blommig

Toppnoter – Peppar, Grapefrukt och Ingefära

Mellannoter – Iris, Honungsmelon och Tomatplanta

Basnoter – Sandelträ, Ekmossa och Vetiver

Till produkten