Proraso

Året är 1948 och i ett laboratorium i det vackra Florens experimenterar familjen Martelli med olika fromulas och studerar botanik för att skapa nya produkter tänkta för att underlätta rakning. Allt detta sker under en global tid för innovation och förändring, och familjen satsar allt i startandet av ett företag. Samma år skapar familjen Martelli världens första Pre- och After Shavekräm. Huvudingrediensen eukalyptus förvånade med sin färskhet och lugnande effekt. Prorasos produkter togs först till hjärtat av italienska barberare och sedan av ett ständigt växande antal män som rakade sig hemma. Produkterna från Proraso var perfekta för det nya sättet att raka sig.

Proraso skapar produkter som aldrig går ur tiden, trotsar trender och blir tidlösa klassiker. Deras ständigt förbättrade formulas är baserade på naturliga ingredienser som vårdar och lugnar huden både före och efter rakning. Även om nya produkter lanseras och förpackningarna uppdateras så är grundaren Piero Martellis huvudsakliga motto fortfarande kvar: Skapa professionella produkter som levererar en behaglig och oklanderlig rakning, både hos barberaren och hemma!

Rakning

Den ursprungliga produktlinjen är grön, med en uppfriskande doft av eukalyptus men i takt med rakningens trender har Prorasos sortiment utökats för att nu omfatta tre speciellt framtagna linjer som uppfyller specifika egenskaper och behov.

Den vita linjen skapades för känslig och lättirriterad hy, med extrakt av grönt te och havregryn. Den hjälper till att förhindra rodnad och gör huden mjuk. Dessutom har den en härlig doft av grönt äpple och lime!

Den röda linjen verkar exfolierande och reparerande, speciellt framtagna produkter för grövre skägg, för att mjukgöra och förbereda inför rakning. En intensiv doft av sandelträ ger ett elegant intryck.

Produkter från den blå linjen skyddar och skänker fukt, produkter framtagna specifikt för de som kräver en nära och bekväm rakning. Produkterna har en formula fylld av aloe vera och vitamin E.

Prorasos produkter innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Proraso. Här kan du enkelt beställa både pre- och after shave, rakkräm och raklödder. Med de klassiska produkterna från Proraso blir du din egen barberare och får sylvassa rakningar hemma! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Förpackningsfärg 0
2 träffar