Playboy

Playboy är varumärket som alla känner till men som ingen vill kännas vid. Det klassiska herrmagasinet utgavs för första gången 1953, då med Marilyn Monroe på omslaget. Magasinet med seriös journalistik blandat med halvnakna mittenuppslag blev snabbt populärt och kring grundaren Hugh Hefner uppstod snabbt flera urbana myter. Playboy spelade en stor roll i den sexuella frigörelsen under sextiotalet och är fortfarande ett av världens mest kända varumärken. Playboy Enterprises kan hittas inom de flesta medier; parfymer, kläder, filmer, tv-serier och kondomer såklart!

Mannen som blev en myt

När Hugh Hefner först gav ut Playboy numrerade han inte magasinen, eftersom han inte var säker på att det skulle komma ett till nummer efteråt. Självklart hade han fel, och 1973 såldes över 7 miljoner exemplar. Med smak för det ljuva livet och vackra kvinnor, blev Hugh Hefner snabbt förkroppsligandet av lyx och extravagans.

I sitt playboy mansion håller redaktören fortfarande trots sin höga ålder vilda fester där hans playboy bunnies underhåller gästerna. Med sitt överdrivna leverne gav Hugh Hefner även namn åt alla de som vill göra detsamma. Att vara en playboy betyder idag att vara någon som tar för sig, vågar skryta och gillar det goda som livet har att erbjuda.

Sortiment

På parfym.se hittar du parfymer från Playboy för sänkta priser. Vi jobbar hela tiden för att utöka vårt sortiment så att du ska kunna hitta billiga parfymer från playboy online! 

0 träffar