Orofluido

Orofluido är ett professionellt hårvårdsmärke med marockanskt ursprung. Orofluido inspireras av skönhetsrutiner från en svunnen tid i bland annat Marocko. Redan för 4000 år sedan visste berberkvinnorna vikten av att vårda sitt hår. Den fantastiska arganoljan med alla sina exceptionella egenskaper var deras hårhemlighet. Skönhetens drottning Cleopatra använde cyperusolja för att få ett djupt glänsande hår. Även linfröolja är en fenomenalt vårdande olja som också användes av egyptierna för sina nästan magiska egenskaper på hår och kropp.

Orofluido är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, oljor och specialprodukter för håret och för den som önskar naturlig hårvård med oljor. Produkterna från OroFluido innehåller tre naturliga oljor som inte tynger ner håret eller gör det fett. Produkterna absorberas snabbt och efterlämnar inga rester. Namnet OroFluido står för flytande guld och syftar på det skimmer och den glans som produkterna framkallar hos håret. Produkterna har dessutom en rik doftfacett som är uppbyggd som en riktig parfym. I toppnoterna finns bergamott och apelsinblomma, de följs av hjärtnotens amber, röd peppar och cyclamen muguet. I basen finns mera amber, vanilj, patchouli och sandelträ. Doften är självklart orientalisk och söt med gyllene toner av guld och glans.

Hårvård
OroFluido hårvårdsprodukter står för genuin kvalitet och naturlighet inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av kunder över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett utvalt sortiment av OroFluidos mest omtyckta hårvårdsprodukter. OroFluidos hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta hårtyper för naturlig hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
16 träffar