OGX

OGX beskriver sig själva som ett prestigelöst och originellt företag som inte strävar efter den perfekta ytan, utan den härligaste upplevelsen! Lekfulla förpackningar, underbara dofter och spännande ingredienser. Med OGX är varje hårdag ett äventyr!

Deras reklamer är inte fyllda av kändisar eller supermodeller och de vill itne göra ditt hår ”perfekt.” De vill ge dig ett fylligare, mjukare, rakare, krulligare, eller mer busigt hår som ser gladare ut och doftar underbart! Produkter från OGX har alltid som mål att framhäva de bästa sidorna hos ditt hår istället för att försöka tämja det!

Är ditt hår krulligt? Kul! Gör det ännu krulligare! Är ditt hår tjockt och fylligt? Vad bra! Ge det lite extra fukt så ser det både tjockt och välmående ut!

Lekfull hårvård

OGX har flera olika serier med välgörande hårvård. Naturliga ingredienser som kokos och arganolja kombineras med överraskande komponenter, alltid med ditt hårs välmående i fokus!

De lekfulla förpackningarna är packade med välgörande ingredienser som håller ditt hår i toppskick.

Sortiment

På parfym.se kan du beställa hårvård från OGX billigt online! Här hittar du ett brett sortiment av hårprodukter från OGX som du kan beställa med snabb leverans! Gör varje bad hair day till en bra dag med väldoftande schampo, balsam, hårserum, mousse och hårspray från OGX! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
24 träffar
Visa fler produkter