Neutrogena hudvård

Historia

Allt började med Manny, utforskaren. På 1930-talet började Manny Stoloroff i Los Angeles att tillverka kosmetika, läppstift och smink för de stora namnen i Hollywood. Manny, en utforskare av naturen, var alltid ute efter nya idéer. På en av hans många resor till Europa upptäckte han en mild, icke-alkalisk tvål som tillverkades av en belgisk kemist.

 

Manny såg omedelbart potential och köpte tvålen för att sälja den i USA. Han kallade den Neutrogena. Det blev lösningen för alla amerikanska kvinnor som klagade på att traditionella tvålar var hårda och irriterande.

 

Kunderna blev som galna över den gula tvålen och den nästan flög från hyllorna. På så sätt skapade Manny Stoloroff grunden för att Neutrogena skulle bli ett hudvårdsmärke som inget annat. Det är den här typen av brash, djärvt tänkande som förblir en viktig del av vårt DNA idag. Och vad fortsätter att skilja oss från alla andra i verksamheten.

 

Hudvård framför Hollywood

När större varumärken slängde pengar på TV och Hollywood skaffade sig Neutrogena något som inte gick köpa för pengar, tre ord: rekommenderat av hudläkare. 

 

All hudvård från Neutrogena är vetenskapligt testade och bevisade att leverera verkliga resultat. Neutrogena har lyckats hålla fast vid sina värderingar, samtidigt som de konkurrerar med ett brett utbud av skönhets- och hudvårdskategorier världen över.

 

Sortiment

På Parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Neutrogena. Utöka din hudvårdsrutin, eller skapa en ny med dina favoriter bland all hudvård från Neutrogena. Hos oss finns cleanser, micellärt vatten, ansiktsmasker, skrubb och massa annat! 

Hudvård

Se alla produkter

Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub 150ml

Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub är en skrubb från Neutrogena som innehåller salicylsyra, en mild syra känd för sina exfolierande egenskaper och som ett av de mest effektiva ämnena mot oren hy.

 

Skrubben från Neutrogena är framtagen med milda växtextrakt som aloe vera och kamomill. Trollhassel har både en lindrande och en sammandragande inverkan på huden tillsammans med mentol som ger en kylande effekt.

 

Användning:

Använd som cleanser, massera försiktigt över ansiktet för en mekanisk skrubb tack vare mikro-korn.

Till produkten