Mr. Bear Family

Mr Bear Family är ett svenskt företag grundat 2012. Det lilla varumärket för först i sverige med att erbjuda skäggvårdsprodukter. Snart växte de dock till ett större företag och idag kan du hitta skäggolja, skäggborstar, rakolja och ansiktsskrubb. Alla framtagna för den moderna mannen med skägg. 

Att odla skägg blev under den senare delen av 2000-talet snarare regel än undantag. Tyvärr fanns kunskapen inte där till hundra procent och runt om i landet sågs olyckliga skägg med olyckliga bärare. Som tur var finns Mr Bear Family som sedan 2012 hjälpt själar vilsna i skäggdjungeln! 

Recepten förbättras ständigt med hjälp av feedback från rutinerade skäggbärare som använder produkterna. Fortfarande sker en stor del av tillverkningen lokalt, vilket ger Mr Bear Family full kontroll över vad som stoppas i produkterna som sen stoppas i ditt skägg. 

Skäggvård

Hos Mr Bear Family finns ett ständigt växande sortiment av skäggvård som byggs ut med hjälp av kundernas tankar om produkter som finns, och saknas! 

Borstar och kammar, mustachvax och skäggolja, skäggtvätt och hudvård. Här finns allt du kan tänkas behöva för att ta hand om dina fjun! 

Tatueringsvård

Skägg och tatueringar, de hör oftast ihop! Men personer utan skägg kan ibland också gadda sig. Då behövs såklart en effektiv och ren hudvård som kan se till att det där hjärtat med mammas namn i kan läka ordentligt! 

Det har Mr Bear Family tänkt på och tagit fram en serie med hudvårdsprodukter speciellt utformade för att behandla tatueringar.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Mr Bear Family billigt online med snabb leverans! 

Hitta din nya skäggvård, eller beställ en ny mustachkam redan idag! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
18 träffar