Mr. Bear Family hudvård

Historia

Mr Bear Family är ett svenskt företag grundat 2012. Det lilla varumärket för först i sverige med att erbjuda skäggvårdsprodukter. Snart växte de dock till ett större företag och idag kan du hitta skäggolja, skäggborstar, rakolja och ansiktsskrubb. Alla framtagna för den moderna mannen med skägg. 

 

Att odla skägg blev under den senare delen av 2000-talet snarare regel än undantag. Tyvärr fanns kunskapen inte där till hundra procent och runt om i landet sågs olyckliga skägg med olyckliga bärare. Som tur var finns Mr Bear Family som sedan 2012 hjälpt själar vilsna i skäggdjungeln! 

 

Recepten förbättras ständigt med hjälp av feedback från rutinerade skäggbärare som använder produkterna. Fortfarande sker en stor del av tillverkningen lokalt, vilket ger Mr Bear Family full kontroll över vad som stoppas i produkterna som sen stoppas i ditt skägg. 

 

Skäggvård

Hos Mr Bear Family finns ett ständigt växande sortiment av skäggvård som byggs ut med hjälp av kundernas tankar om produkter som finns, och saknas! 

 

Borstar och kammar, mustachvax och skäggolja, skäggtvätt och hudvård. Här finns allt du kan tänkas behöva för att ta hand om dina fjun! 

 

Tatueringsvård

Skägg och tatueringar, de hör oftast ihop! Men personer utan skägg kan ibland också gadda sig. Då behövs såklart en effektiv och ren hudvård som kan se till att det där hjärtat med mammas namn i kan läka ordentligt! 

 

Det har Mr Bear Family tänkt på och tagit fram en serie med hudvårdsprodukter speciellt utformade för att behandla tatueringar.

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Mr Bear Family billigt online med snabb leverans! 

 

Hitta din nya skäggvård, eller beställ en ny mustachkam redan idag! 

Hudvård

Se alla produkter

Beard Brew Citrus, 30ml

Beard Brew Wilderness är en naturlig skäggolja från Beard Brew gjord av endast naturliga, vegetabiliska oljor. Skäggoljan mjukgör ditt skägg, lindrar rodnad eller irritation och hjälper din skäggbotten att behålla sin elasticitet. 

 

Skänk fukt till torr hy och återfukta ditt skägg med den här naturliga skäggoljan. Den gör ditt skägg mjukt och lättkammat med en fräsch doft av citrus.

 

Användning:

Värm några droppar olja mellan handflatorna och massera in i skägget.

Till produkten