Montazami Brand

1987 åkte Maria Westphal från Västerås till Los Angeles för att hälsa på sin syster. Förälskad i USA, bestämde hon sig för att stanna och tog ett jobb som servitris. Vilken himla tur det var att hon stannade! För på restaurangen hon jobbade träffade hon senare Kamran Montazami, gifte sig, blev holywoodfru och klev 2009 in i TV-rutan som Maria Montazami!

”The Queen of Tassels” som hon också kallas är en riktig entreprenör som startat ett framgångsrikt företag som säljer handväskor och viner, hon är stolt författare till två exklusiva livsstilböcker och mycket mer!

Maria och hennes två döttrar, Sara och Hanna, har bloggat i över sex år. Som bloggare måste de hålla sig på uppdaterade med modevärldens trender, skapa positiva och långvariga relationer med sina läsare, och ha ett öga för detaljer

Med sin erfarenhet från bloggandet och modevärlden, ville Montazami-tjejerna ta nästa steg och skapade inte bara ett framgångsrikt klädmärke, utan även en lyxig samling hudvårdsprodukter och dofter!

Parfym

Om parfymerna säger Maria Montazami själv att ”när vi tillsammans funderade på hur vi ville att vår parfym skulle vara, ville vi att den verkligen skulle återspegla vilka vi är som kvinnor i Montazamifamiljen. Vi ville hylla vår historia och vår plats på jorden, men även vår styrka och vår kvinnlighet – allt på samma gång i härligt lyxiga droppar!”

Montazami Brand White Label har doftnoter som för tankarna till lyckliga familjestunder; blomstrande hyacint och den friska doften av fruktträd som hämtad från en grönskande trädgård. Doften är fräsch och elegant med en lyxig känsla som stannar länge på din hud.

Hudvård

De återfuktande och mjukgörande handkrämerna, tvålarna och body lotion från Montazami Brand har samma underbara doft som parfymerna och ger dig en välrundad doftaura.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av tvål, handkräm, parfym och body lotion från Montazami Brand. Hitta dina favoriter från denna härliga och folkkära hollywoodfru! 

0 träffar