Mexx

Modeföretaget Mexx startades under 1970-talet i Holland då modedesignern Rattan Chadha med kompanjoner försåg klädbutiker och varuhus med kläder som gavs egen etikett. Under 80-talet utvecklades verksamheten och två populära klädmärken föddes: Moustache för män och Emanuelle för kvinnor. Mexx kollektioner fokuserade på livsstil och ungdomligt mode. 1986 slogs de båda varumärkena samman och bildade MEXX. Över tid har Mexx vuxit till att bli ett internationellt välkänt modeföretag med egna butiker och återförsäljare i mer än 55 länder världen över. Mexx har en bred publik och varumärket står för livskvalitet och njutning.

1996 lanserade modeföretaget Mexx sin första doft med en yngre målgrupp och fokus på färger och livets goda. Sedan dess har Mexx lanserat en rad både dam- och herrdofter.

Idag omfattar Mexx sortiment både kläder, accessoarer, väskor och dofter. Mexx producerar både dam-, barn- och herrkollektioner.

Dofter
Mexx dofter kännetecknas ofta av livliga, fruktiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både unga, färgsprakande och innovativa. Här finns många omtyckta och pigga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den färgstarka och livsbejakande signaturen hos Mexx är dynamisk och passar allt från den unga nyfikna till den sofistikerade och trendiga.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Mexx mest populära parfymer. I Mexx doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
3 träffar