Maréna Beauté

Bakom märket Maréna Beauté står svenska makeup-artisten Diarry Maréna. Hon är född i Senegal och kom till Sverige som tonåring. Här utvecklade hon en passion för skönhet och kosmetika. Under sin mer än tio år långa karriär som makeup-artist studerade hon bland annat färganalys i New York.

Maréna Beauté är produktserien som samlar hennes långa erfarenhet av att professionellt sminka mörkhyade. Resultatet har blivit en kollektion av hög kvalité med perfekta egenskaper för precis färgmatchning.

Serien av foundation, puder och rouge är speciellt framtagen för dig med en mörkare hudton. Efter år av försök med avancerade färgkombinationer har Maréna Beauté lyckats ta fram en samling produkter som perfekt matchar olika mörka hudtypers komplexitet och undertoner.

Black beauty

Länge var smink för mörkare hudtoner väldigt svårt att få tag på, inte bara på den svenska marknaden utan även internationellt. Med Maréna Beauté är du välkommen till en revolution inom makeup som låter kvinnor och män från alla platser och bakgrunder leka och experimentera med smink som är skapad för dem.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av nyanser på foundation, rouge och puder från Maréna Beauté. Hitta din nyans billigt online och beställ med snabb leverans! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
3 träffar