Maréna Beauté makeup

Historia

Bakom märket Maréna Beauté står svenska makeup-artisten Diarry Maréna. Hon är född i Senegal och kom till Sverige som tonåring. Här utvecklade hon en passion för skönhet och kosmetika. Under sin mer än tio år långa karriär som makeup-artist studerade hon bland annat färganalys i New York.

Maréna Beauté är produktserien som samlar hennes långa erfarenhet av att professionellt sminka mörkhyade. Resultatet har blivit en kollektion av hög kvalité med perfekta egenskaper för precis färgmatchning.

Serien av foundation, puder och rouge är speciellt framtagen för dig med en mörkare hudton. Efter år av försök med avancerade färgkombinationer har Maréna Beauté lyckats ta fram en samling produkter som perfekt matchar olika mörka hudtypers komplexitet och undertoner.

Black beauty

Länge var smink för mörkare hudtoner väldigt svårt att få tag på, inte bara på den svenska marknaden utan även internationellt. Med Maréna Beauté är du välkommen till en revolution inom makeup som låter kvinnor och män från alla platser och bakgrunder leka och experimentera med smink som är skapad för dem.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av nyanser på foundation, rouge och puder från Maréna Beauté. Hitta din nyans billigt online och beställ med snabb leverans! 

Makeup

 • Maréna Beauté

  Blush Tarou, 7g

  maréna beauté - blush tarou, 7g på nätet
  Rek: 280 kr
  199 kr
  Spara 29%
 • Maréna Beauté

  Poudre Caresse, 7g

  maréna beauté - poudre caresse, 7g på nätet
  Rek: 320 kr
  219 kr
  Spara 32%
 • Maréna Beauté

  Le Teint Tarou, 9g

  maréna beauté - le teint tarou, 9g på nätet
  Rek: 320 kr
  219 kr
  Spara 32%
Se alla produkter

Blush Tarou, 7g

Blush Tarou är en rouge exklusivt framtagen för dig med en mörkare hudton. 

 

Noga utvalda ingredienser och en hel del innovation ligger bakom denna sammetslena rouge som är högpresterande och härlig att använda. Särskilt fokus har lagts på komfort och Blush Tarou ger därför ett långvarigt resultat utan flammighet eller tjocka lager. Formulan har utformats för att ge en hälsosam, genomskinlig lyster som framhäver din naturliga look.

 

Användning:
Applicera lätt över kinden och sudda i kanterna med borste. För contouring över ljusare hudton, välj en av de varmare nyanserna. 

Till produkten