Maréna Beauté makeup

Historia

Bakom märket Maréna Beauté står svenska makeup-artisten Diarry Maréna. Hon är född i Senegal och kom till Sverige som tonåring. Här utvecklade hon en passion för skönhet och kosmetika. Under sin mer än tio år långa karriär som makeup-artist studerade hon bland annat färganalys i New York.

Maréna Beauté är produktserien som samlar hennes långa erfarenhet av att professionellt sminka mörkhyade. Resultatet har blivit en kollektion av hög kvalité med perfekta egenskaper för precis färgmatchning.

Serien av foundation, puder och rouge är speciellt framtagen för dig med en mörkare hudton. Efter år av försök med avancerade färgkombinationer har Maréna Beauté lyckats ta fram en samling produkter som perfekt matchar olika mörka hudtypers komplexitet och undertoner.

Black beauty

Länge var smink för mörkare hudtoner väldigt svårt att få tag på, inte bara på den svenska marknaden utan även internationellt. Med Maréna Beauté är du välkommen till en revolution inom makeup som låter kvinnor och män från alla platser och bakgrunder leka och experimentera med smink som är skapad för dem.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av nyanser på foundation, rouge och puder från Maréna Beauté. Hitta din nyans billigt online och beställ med snabb leverans! 

Makeup

 • Maréna Beauté

  Le Teint Tarou, 9g

  maréna beauté - le teint tarou, 9g på nätet
  Rek: 320 kr
  199 kr
  Spara 38%
 • Maréna Beauté

  Poudre Caresse, 7g

  maréna beauté - poudre caresse, 7g på nätet
  Rek: 320 kr
  199 kr
  Spara 38%
 • Maréna Beauté

  Blush Tarou, 7g

  maréna beauté - blush tarou, 7g på nätet
  Rek: 280 kr
  179 kr
  Spara 36%
Se alla produkter

Le Teint Tarou, 9g

Le Teint Tarou är en foundation exklusivt framtaget för dig med en mörkare hudton.

 

Denna krämiga foundation lägger sig smidigt över hyn och blandar sig perfekt med din hudton. Med sitt långvariga resultat håller den din makeup fräsch hela dagen och är påbyggnadsbar — du kan bättra på eller göra justeringar när som helst. 

 

Le Teint Taroujämnar ut din hudton och döljer skönhetsfläckar och färgavvikelser samtidigt som du får en naturliga look med en hälsosam lyster. Denna lättanvända foundation är underbar att ha på sig och får sin följsamma känsla från den unika formulan som skapar visuellt djup och blåser liv i din utseende.

 

Kombinera med puder Maréna Beauté Poudre Caresse för perfekt färgmatchning.

 

Användning:
Applicera över hela ansiktet med den medföljande lätt fuktade svampen med lätta uppåtriktade rörelser. Med ett tunt lager får du ett perfekt naturligt resultat som sedan kan byggas på för jämn täckning över hud med röda eller mörka ojämnheter.

Till produkten