MakeUp Eraser makeup

Historia

Makeup Eraser grundades 2012 och förändrade då för alltid sättet vi tvättar bort smink. The Makeup Eraser är ett revolutionerande verktyg för som redan används av millioner kvinnor och män världen över! Sedan grundandet har företaget dessutom utökat sin produktlinje med fler kompliment till den innovativa duken som tvättar bort smink helt utan kemikalier.

The Makeup Eraser

Ta bort kladdfritt, vattenfast smink och mascara med Original MakeUp Eraser. Helt fri från kemikalier lyckas denna sminkborttagare bli av med all typ av smink, inklusive scen- och teatersmink. Varje exemplar håller upp till tusen tvättar, och du behöver bara lägga till vatten för att effektivt tvätta av ditt smink. Denna ultra-mjuka, vävda polyester-blandningsduk avlägsnar smink utan att lämna några rester - bara en frisk, fräsch och ren känsla.

Sortiment

På parfym.se hittar du de omåttligt populära sminkborttagningsdukarna från MakeUp Eraser.

Makeup

Se alla produkter

MakeUp Eraser - Black

MakeUp Eraser är en smidig makeup eraser i form av en mjuk trasa som tvättar bort smink med vatten. Den är skonsam för huden och ögonen, helt utan kemikalier. Makeup Eraser är återanvändningsbar och kan tvättas upp till 1000 gånger.

 

100% Polyester. Med en svart färg som känns fräschare. 

 

Användning:

Blöt din makeup eraser och vrid ur överflödigt vatten innan du tvättar ansiktet. 

Till produkten