Lexington parfym

Historia

Lexington är ett exklusivt hemtextilföretag vars kollektioner av sängkläder är inspirerade av New England på den amerikanske östkusten. Företaget grundades 1997 i Stockholm och blev i och med öppnandet av den första butiken på Birger Jarlsgatan snabbt känt för hög kvalitet i material och utförande. Där presenterades lyxiga och eleganta sängkläder i hög kvalitet! Sedan dess har Lexington vuxit och numera erbjuder de inte bara sängkläder utan även hemtextilier, kläder och dofter som alla har samma exklusiva anda.

Lexingtons vision är att bli ett internationellt ledande livsstilsvarumärke, och med sina fräscha parfymer tar de ett steg in på en helt ny marknad för att tillföra ännu en dimension till sina sängkläder. Varje doft är raffinerad och perfekt balanserad för att passa för olika tillfällen.

Dofter

Parfymer från Lexington är lika exklusiva som resten av sortimentet. Dofterna är fräscha och avslappnande, tanken är att de ska dofta som en nytvättad och struken skjorta mot huden eller en nybäddad säng redo att krypa ner i!

I sortimentet hittas feminina och mjuka parfymer med blomstrande doftkompositioner, kraftiga och manliga parfymer anpassade för den moderna mannen och friska dofter med fräsch citrus.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett urval av parfymer från Lexington. Perfekta som present till din älskling, pappa, mamma, syster eller bror! 

Parfym & Doft

Se alla produkter

Casual Luxury Man, EdT 75ml

Casual Luxury är en fräsch och livlig parfym från Lexington som ger dig en gnistrande och lekfull aura som sätter ett leende på läpparna på alla runt omkring dig.  

 

Som en sval havsbris, med uppfriskande och krispiga doftackord.

 

Toppnoter– Mandarin, Bergamott och Mint

Mellannoter– Persika, Melon och Fresia

Basnoter– Salvia, Trä och Mysk

Till produkten