Lee Stafford hårvård

Historia

Lee Stafford påbörjade sin karriär med att klippa vänner och familjemedlemmars hår i sin mammas vardagsrum! Det var på så sätt som han upptäckte sin passion för att klippa hår och hitta de bästa looksen för individers egenskaper och personlighet.

 

År 1998 vann Lee Stafford priset för bästa brittiska frisör för män och 2000 öppnade han sin andra salong i Soho. 

 

Hårvård från Lee Stafford

Kändisar vänder sig till Lee Stafford när de vill skaffa sig en ny look och återuppfinna sig själv. Nu kan du också göra det, med hjälp av hårvård från den kända frisören!

 

Lee Staffords breda sortiment av stylingprodukter och hårvård hjälper dig att få håret du alltid drömt om! Schampo, balsam, hårinpackningar, hårspray och hårvax. Allt och lite till hittar du bland de rosa produkterna som ger dig salongsbehandlingar hemma! 

 

Sortiment

På parfym.se ger vi dig ett brett sortiment av hårvård och stylingprodukter från Lee Stafford. Här hittar du schampo, balsam, hårspray, hårmousse och massa andra produkter som ger dig perfekt frisyr varje gång! 

Hårvård

Se alla produkter

Hair Growth Treatment Mask 200ml

Hair Growth Treatment Mask är en intensiv hårinpackning från Lee Stafford som motverkar att hår bryts eller faller av. Ditt hår blir starkare, reparerat och utan kluvna hårtoppar! 

 

Lee Staffords komplex PRO-Growth stärker håret inifrånoch skapar de bästa förutsättningarna för en frisk hårbotten samtidigt som anelgine stimulerar hårsäckarna för att främja hårväxt. 

 

Användning:

Massera in och fördela jämnt i fuktigt hår. Låt verka i fem minuter innan du sköljer ur noggrant och balsamerar. 

Till produkten