Lanvin

Lanvin är ett franskt modehus som grundades 1889 i Paris av Jeanne Lanvin. Många av hennes modeskapelser var inspirerade av folkdräkter och Lanvins mönster gjorde henne snart till en populär modeskapare. Under 1920-talet öppnade Lanvin egna butiker som sålde heminredning, pälsar, underkläder, herrkläder och annat. 1924 instiftades Lanvin Parfums. En viktig milstolpe för Lanvin är 1927 då den ikoniska doften Arpège föds. Idag leds det klassiskt kända modehuset av Alber Elbaz som tagit Lanvin in i 2000-talet med bevarad status men nya tankar som passar dagens trender och mode.

Stilen är tidlös och elegant. Lanvin presenterar en bred linje med både kläder, skor, accessoarer, heminredning och dofter.

Den första doften hos Lanvin var den närmast ikoniska Arpège. Doften skapades av parfymören André Fraysse. Parfymen är en blommig doft där mer än 60 olika naturliga essenser ingår. Basen innehåller ett feminint djup genom bland annat amber, vanilj, peppar och muskot.

Dofter
Lanvins parfymer kännetecknas av klassisk elegans och stilig lyx. Dofterna kan upplevas både traditionella, romantiska och blommiga. Lanvin presenterar ett brett sortiment av olika dofter med olika stil och teman. Lanvin är ett av de äldre modehusen i världen som fortfarande är aktivt och modehuset skapar sina parfymer för att komplettera de klassiska kollektionerna.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Lanvins mest omtyckta parfymer. Lanvins dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
2 träffar