Kim Kardashian

Kimberly Noel ”Kim” Kardashian föddes 1980 i Los Angeles i USA. Kim Kardashian är skådespelerska, TV-personlighet och modell. Hon blev ett känt ansikte genom reality TV-serien Familjen Kardashian. Hon fick först uppmärksamhet i media som god vän till Paris Hilton. Kim Kardashian har också setts i TV-serien How I met your mother. Hon är även känd inom sociala medier med Twitter och en egen blogg som populära kontaktytor som artist. Kim Kardashian är en mörk skönhet med armeniskt påbrå och känsla för mode och trender.

2009 lanserade Kim Kardashian sin första doft Kim Kardashian for her som genast blev en succé. Parfymen innehåller mandarin, kaprifol, apelsinblomma, rosa jasmin, tuberos, gardenia, kryddor, tonka, jakarandaträ, vanilj orkidé, mysk och sandelträ. Doften symboliserar hennes energifyllda och framåtdrivande omskrivna personlighet i kombination med inspiration och självsäkerhet. Därefter har hon lanserat ett antal dofter och parfymer för både dam och herr.

Dofter
Kim Kardashians doftskapelser är kraftfulla och trendiga i både doft och design. Dofterna har ofta både fruktiga och glamourösa inslag. Kim Kardashian har en energi som smittar av sig och hennes porträtt pryder några av förpackningarna. Kim Kardashian är en stor förebild för många och med sina dofter förstärker hon intrycket av omskriven framgång. Ett nytt varumärke som är står för kvinnlig självsäkerhet och glamour.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Kim Kardashians mest omtyckta parfymer. Kim Kardashians dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
3 träffar