Katy Perry parfym

Historia
Katheryn Elizabeth Hudson, mer känd som Katy Perry, föddes 1984 i Santa Barbara, Kalifornien, USA. Hon är sångerska, låtskrivare och skådespelerska. Katy Perrys karriär tog ordentlig fart 2008 då singeln I Kissed a Girl blev en megahit som toppade listorna i USA, Kanada och Australien. Katy Perry är känd för sin medryckande popmusik och är en tidlös skönhet.

Katy Perry lanserade sin första damdoft Purr 2010 som genast blev ett uppskattat inslag i hennes karriär. Doften presenteras i en spektakulär flaska som är purpur-färgad och formad som en katt. Den symboliserar också hennes livfulla personlighet.

Katy Perry doftskapelser är lockande och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till fantasi och lekfullhet. Dofterna är fruktiga och frestande med varma och kryddiga inslag. Katy Perrys personlighet speglar hennes dofter med en värme som känns pigg men samtidigt sensuell. Katy Perry är en uppskattad artist och med sina parfymer skapar hon en möjlighet för sina fans och andra att bära med sig en del av Katy närmast huden.. Ett varumärke i tiden som är står för artisteri och kreativitet.

Dofter
Katy Perrys dofter kännetecknas av skönhet och glamour men också av pigg humor. Dofterna kan upplevas både bäriga, varma och sensuella med en känsla av djup och unicitet. Här finns skira toner blandat med skogens djup och saga. Signaturen hos Katy Perry ger ett intryck av förförisk lekfullhet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Katy Perrys mest omtyckta parfymer. Katy Perrys dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Killer Queen, EdP

Katy Perry Killer Queen, EdP är en lekfull, sofistikerad och kaxigt feminin doft. Parfymen återspeglar Katy Perrys rebelliska sida och ger ett självsäkert intryck.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Toppnoter – Vilda bär, mörka plommon och ackord av bergamott
Mellannoter – Celosior, arabisk jasmin och plumeria
Basnoter – Kashmir, patchouli och krämig pralin

Till produkten