Kate Moss parfym

Historia
Kate Moss föddes 1974 i London, Storbritannien. Hon är fotomodell och sångerska. Hon upptäcktes som modell redan som 14-åring under en familjesemester på Bahamas och har sedan dess prytt omslag till exempelvis Vouge och Elle. Hon är också flitigt anlitad av både stora haute couture modehus och andra modeföretag som exempelvis H & M.

Kate Moss har ofta blivit kritiserad för sin magra stil men är en unik skönhet. Kate Moss är en del av Big Six som består av världens sex kanske mest kända fotomodeller. Där ingår också Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista och Naomi Campbell.

Kate Moss lanserade sin första damdoft Kate by Kate Moss år 2007. Hon var en av en lång rad av modeller som lanserade sin egen doft och parfymen blev genast en omtyckt storsäljare. En fräsch doft med inslag av bland annat apelsinblom och rosépeppar.

Kate Moss är ett känt ansikte och med sina dofter ger hon kunden en del av sin värld. Ett modernt varumärke som är står för framgång och energi.

Dofter
Kate Moss parfymer kännetecknas av energifylld livsglädje men också vacker enkelhet. Dofterna kan upplevas både svala och fruktiga med en känsla av sensuell attraktion. Här finns en frisk skönhet blandat med jordnära djup. Signaturen hos Kate Moss dofter ger ett intryck av oskyldig flickighet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Kate Moss mest omtyckta parfymer. Kate Moss dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Kate Moss Vintage Muse, EdT

Kate Moss Vintage Muse är en sofistikerad och stilfull parfym från supermodellen Kate Moss. Den utstrålar lyx och femininitet och lyfter fram kvinnors sex appeal.

Doften är krämig och mjuk som lockar och förför.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig

Toppnoter – Plommon, Rabarber och Svartvinbär

Mellannoter – Orkidé, Pion och Viol

Basnoter – Choklad och Mysk

Till produkten