Kadus

Kadus är ett hårvårdsmärke med gamla anor som grundades redan 10906 av den tyska stylisten Ludwig Kegel i samband med att han öppnade sin första salong i den tyska staden Neustadt. 1938 hade märket redan utvecklats från enstaka produkter till en komplett serie skapad med kundernas hår i fokus! 1974 blev Kadus en del av Wella-gruppen vilket betydde stor internationell spridning och en ständig utveckling av sortimentet. 

Väldigt snart var Kadus etablerat i över 35 olika länder, fortfarande med samma filosofi som när märket grundades, ”i hfrisörers tjänst för att underlätta deras arbete så mycket som möjligt!”

Feel Good Beauty

Kadus stöttar sig på fyra saker för att sticka ut från mängden av hårvårdsmärken; tillgänglighet, samhörighet, pålitlighet och transparens. 

Tillgänglighet eftersom de tror på det enkla faktum att bra hårvård borde vara tillgängligt för alla! 

Samhörighet eftersom de förstår vikten av att alltid arbeta som ett team. Oavsett om det är frisör och produktutvecklare eller frisör och kund, allt blir bättre med team work! 

Pålitlighet eftersom de insett att deras kunders reaktion beror på kvalitén på deras produkter kombinerat med sättet de används på. 

Och slutligen transparens eftersom Kadus tror att hemligheten till ett nyttigt förhållande är att aldrig dölja något för den andra. Det gäller även i deras relation till sin kund. 

Hårvård

Kadus erbjuder massor av hårvårdsprodukter i olika serier utvecklade för specifika hårtyper eller problem. Brunt hår, blont hår, färgat eller kemiskt skadat? Oroa dig inte, Kadus har en hårvårdsserie med schampo, balsam, hårserum och stylingprodukter för dig! 

Schampo för ökad volym, balsam för ett utrett och rakt hår, hårserum för skadat eller slitet hår! Du hittar det mesta i Kadus breda sortiment av hårvård! 

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av hårvård från Kadus! Hitta dina nya favoriter bland deras schampo, balsam, hårolja, hårserum, hårspray och hårvax billigt online och beställ hem med snabb leverans! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
2 träffar