John Varvatos

Modedesignern John Varvatos föddes 1966 i Detroit, USA. Under 80-talet gjorde han karriär på Ralph Lauren för att sedan bli chefsdesigner för Calvin Kleins herrmode. Hos Calvin Klein blev Varvatos pionjär inom herrunderkläder när han lanserade de så kallade boxer briefsen. År 2000 startade han det egna varumärket John Varvatos som förenade modern innovation med den gamla tidens raffinerade skrädderi och hantverk.

Varvatos stora intresse för musik inspirerar honom i sitt skapande och är en ständig influens i hans design. Varumärkets signatur är originell och stilfull men också modern kombinerad med exklusiv vintagestil.

2004 lanserades varumärkets första parfym John Varvatos Classic. Doften är maskulin med en intensiv, men samtidigt subtil, mix av örter och toner av trä med en hint av sötma. Parfymen blev en omedelbar klassiker och först i ledet av John Varvatos parfymkollektion. Doftskapelserna fångar essensen av John Varvatos signatur och representerar en stilfull och genuin livsstil.

John Varvatos erbjuder också damparfymer. Den första doften inspirerades av Varvatos fru Joyce och lanserades 2008.

Idag omfattar John Varvatos sortiment det mesta inom mode och design såsom kläder, accessoarer och parfymer.

Dofter

John Varvatos parfymer kännetecknas av elegans och integritet men också karisma, nyfikenhet och mod. Precis som i John Varvatos övriga skapande är parfymerna sprungna ur musiken med toner som vibrerar och lockar. Dofterna ger ett tidlöst intryck och kan upplevas både stilfulla och uppfriskande. Här finner du en rad parfymer med klass.

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av John Varvatos populäraste parfymer. John Varvatos parfymer passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dofter som kompletterar och matchar din livsstil.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
5 träffar