John Galliano

John Galliano är en av världens mest kända designers. Han föddes 1960 i Gibraltar. Juan Carlos Antonio Galliano Guilléns designerbana är excentrisk och han var den första brittiske modeskaparen som ledde ett franskt couture modehus – i det här fallet Givency. Galliano var tidigare chefsdesigner för Christian Dior. Idag designar han för Maison Martin Magiela och har även designat sina egna kollektioner och anses vara en av de kända designers som leder och förändrar hela modevärlden. Hans stil är vågad och blandar ofta starka färger med spets, siden, sammet och smycken. Här finns även inslag av andra udda element som exempelvis gasmasker. John Galliano har också fått erbjudanden från andra stora modehus.

Som designer har John Galliano förnyat den klassiska modevärlden med spänning genom både färg och mönster.

2008 lanserades den legendariska damdoften John Galliano for her. En kraftfull och feminin doft som signalerar säkerhet och kvinnlighet. John Galliano står för nytänkande kvalitet och genuint mode med twist. Idag omfattar varumärket John Galliano olika dofter och parfymer för olika smak och stil och för både män och kvinnor.

Dofter
John Gallianos parfymer kännetecknas av design och mode med nytänkande och nya influenser. Dofterna kan upplevas både chockerande, djupa och raffinerade. Den välkända och innovativa signaturen hos John Galliano gör många av dofterna till storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av John Gallianos mest omtyckta parfymer. John Gallianos dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
1 träffar