Jessica Simpson parfym

Historia
Jessica Simpson föddes 1980 i Texas, USA. Hon är sångerska, entreprenör och skådespelerska, designer. Jessica Simpson har varit gift med den kände sångaren Nick Lachey. Hon är en omskriven modeikon och har bland annat varit en del av den populära realityserien Newlyweds. Jessica Simpson designar kläder och har lanserat två klädmärken i USA. Hon fortsatte sin karriär med skönhetsprodukter. 2004 lanserade Jessica Simpson sin egen ätbara kosmetikserie Dessert Beauty. Den innehöll ätbara produkter som body cream, läppglans, schampo och parfym. Serien vidareutvecklades 2006 och Dessert Treats blev en succe i USA med sina läskande namn och smaker exempelvis Bubble Gum, Cotton Candy och Lollipop.

Jessica Simpson lanserade sin första damdoft 2008. Parfymen heter Fancy och har blivit mycket populär. 2009 kom uppföljaren Fancy Love och innehåller bergamott, persikoblom, goijblad, rosa champagne, lotus, pion, jasmin, turkisk ros, bärnsten, ljusa träslag, mysk och patchouli.

Jessica Simpsons doftskapelser är unga och flirtiga i både doft och design. Dofterna är sensuella och Jessica Simpsons personlighet speglar hennes dofter med självsäkerhet och energi som känns levande. Ett trendigt varumärke som är står för en ung framåtanda.

Dofter
Jessica Simpsons parfymer kännetecknas av livsglädje och energi. Dofterna kan upplevas både fruktiga och läskande, men också kryddiga med en känsla av attraktion. Här finns en gnistrande stjärnglans blandat med ung framåtanda. Den personliga signaturen hos Jessica Simpson är glad och pigg.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Jessica Simpsons mest omtyckta parfymer. Jessica Simpsons dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Jessica Simpson Signature, EdP 100ml

Jessica Simpson Signature är en ultrafeminin parfym från Jessica Simpson som tar dig med till en annan värld. 

 

En spännande, sofistikerad och mogen parfym fylld av citrusfrukter, vita blommor och varma basnoter. En basnot av vit choklad ger en rund och söt doft som är svår att glömma! 

 

Doftfamilj– Blommig/Gourmand

Toppnoter– Granatäpple, Nektarin och Persika

Mellannoter– Apelsinblomma, Tigerlilja och Jasmin

Basnoter– Vit choklad, Sandelträ och Driftved

Till produkten