It's A 10

It’s a 10 grundades 1998 i USA av Carolyn Aronson med över 20 års erfarenhet som frisör och salongägare och är ett av fåtal kvinnligt ägda professionella hårvådsmärken i världen. It’s a 10 föddes ur hennes frustation över varumärken som producerade dussintals produkter med enstaka fördelar och svaga löften om produktfördelar.

It’s a 10 hårvårdsprodukter ger exceptionella resultat som är utformade för att leverera en kombination av 10 fördelar – allt i en flaska. De kallar det för ”styrka i enkelhet” och det kommer utan tvekan att förändra ditt sätt att tänka på hårvård. Carolyn Aronson började med en stjärnprodukt, Miracle Leave-In som snabbt blev en favorit hos professionella hårstylister och som delade kultfavoritprodukten med sina kunder.

Idag är It’s a 10 ett framgångsrikt, globalt hårvårdsföretag med passionerad kändis klientel och konsumentföljare. It’s a 10 har blivit en go-to produkt för salonger och kunder världen över. Alla produkter är cruelty free och många av deras produkter är glutenfria och veganska.

Sortiment
På Parfym.se har vi ett noggrant utvalt sortiment av It’s a 10s hårvårdsprodukter som levererar resultat som människor kan se och uppleva direkt. I vårt utbud hittar du även kultfavoriten, Miracle Leave-In.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
7 träffar