Inglot

Trots över 30 års erfarenhet fokuserar Inglot fortfarande alltid på utveckling. Den lokala framgången efter grundandet ledde till idén att introducera varumärket till den internationella marknaden. Sedan 2006 har Inglot introducerat sitt smink på några av världens mest prestigefyllda platser.

Makeupentusiaster hittar Inglots produkter på 6 kontinenter och över 760 platser. Från Londons Oxford Street, Piazza del Duomo i Milano, Times Square i New York till Grand Canal i Las Vegas.

Du hittar Inglot på lyxiga evenemang som NYFW och PFW. Makeupmärket samarbetar med varumärken och designers som Kenzo, Michael Costello och Francesco Scognamiglio. Dessutom är de en del av storskaliga projekt på Broadway, musikaler som Mamma Mia och Lejonkungen.

Vetenskap och färg kolliderar

Inglots nyskapande produkter är vad som gör märket speciellt. De kombinerar vetenskap med livfulla färger. Resultatet är ett imponerande överflöd av produkter och färger att bli kär i.

95% av smink och tillbehör tillverkas i Inglots egna labb. Högkvalitativa ingredienser går hand i hand med rättvisa priser.

Freedom System

Freedom System är en unik lösning som gör att du kan matcha alla dina favorite bland Inglots produkter till en praktisk och miljövänlig, återanvändbar palett.

Ögonskugga, läppstift, concealers och ögonbrynsprodukter som går att fylla på ger dig chansen att skapa din egen personliga sminkpalett.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter och nyanser från Inglot. Foundation, rouge och puder. Ögonskugga, läppstift och ögonbrynsfärg. Hitta dina favoriter och bygg din palett billigt online. Beställ nytt smink från parfym.se med snabb leverans! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
13 träffar
Visa fler produkter