Helena Rubinstein

1892 lämnade den 20-åriga Helena Rubinstein sitt hemland Polen för att korsa havet till Australien. I sin nya hemstad Melbourne startade hon tio år senare skönhetsvarumärket Helena Rubinstein som kom att revolutionera hela skönhetsindustrin. Varumärket blev snabbt en stor succé och ledande inom kosmetik och hudvård med spridning över hela världen. Runt den här tiden var Rubinstein inspirerad och influerad av Picasso, Dali och Colette. De båda konstnärerna och författarinnan kom att bli hennes vänner och medverkade i ett flertal av Rubinsteins projekt.

I över hundra år har Helena Rubinstein legat i framkant för utvecklingen av makeup och nya koncept för högpresterande hudvård. Varumärket var bland annat först i världen med den vattentäta mascaran och stamceller från växtriket i hudkrämerna. Med avancerad teknologi och passion för skönhet fortsätter Helena Rubinstein presentera nya smink- och hudvårdsprodukter som möter den mest kräsna kundens krav.

Helena Rubinstein erbjuder effektiv hudvård och makeup som visar vägen för nya idéer, färgkollektioner och nyskapande linjer. De djupverkande hudvårdsprodukterna vitaliserar huden och erbjuder olika linjer beroende på hudtyp och behov. Makeupen kommer i en mängd färger, nyanser och konsistenser beroende på syfte och stil. Här finns älskade produkter såsom concealer, foundation och ansiktskrämer.

Hudvård och makeup

Helena Rubinstein står för innovation och modernitet med högpresterande hudvård och kosmetika. Makeupen erbjuder allt från moderna trender till mer klassiska läppstift, nagellack och mascaror. De avancerade hudvårdsprodukterna hos Helena Rubinstein erbjuder en hudvårdsceremoni för fulländad och exceptionell hud. Här finns storsäljande produkter för hudvård och smink som används av människor världen över.

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av Helena Rubinsteins mest omtyckta produkter. Här finner du produkter som kompletterar varandra inom hudvård och smink. Exempelvis dagkräm, nattkräm, solskydd, mascara och foundation.

0 träffar